Goed geregeld verkeer

Reclamevrij regelen

Team Enschede is gespecialiseerd in het aanbieden van goede en gekwalificeerde verkeersregelaars. Onze medewerkers zijn ervaren, proactief en zeer flexibel. Of het nu gaat om geplande werkzaamheden aan de weg of om ad hoc opdrachten bij een verkeersongeval of een ander incident, Geregeld Verkeer helpt u graag verder.

De regelaars van Team Enschede worden veel ingehuurd door andere bureaus en wegenbouwers. Omdat wij in die positie onderaannemer zijn, hebben wij ervoor gekozen volledig reclamevrij te werken. Zowel de kleding van onze verkeersregelaars als ook onze auto’s zijn vrij van logo’s en internetadressen.

Zonder zorgen geregeld

Ons motto is “Zonder Zorgen Geregeld”. Dat heeft betrekking op de kwaliteit van zowel onze verkeersregelaars als onze dienstverlening. In tijden van drukte of bij een ongeval of incident helpen wij u graag uit de brand. Door op een prettige manier samen te werken en helder te communiceren met onze opdrachtgevers, bouwen wij aan een duurzame relatie. Al onze mensen zijn gekwalificeerd en beschikken zelf over de voorgeschreven kleding (reclamevrij), een portofoon en een MAG-lite met verkeerskegel. Ook daar heeft u dus geen omkijken naar.

TIP!

Verkeersregelaars garanderen de veiligheid en doorstroming op straat bij werkzaamheden en evenementen. Maar wij zetten ons ook graag in om de doorstroming te verbeteren bij bedrijven of knelpunten in de stad!